Laat je ontroeren door één van de audiowandelingen in vier Antwerpse wijken

Anke Van Meer maakte 4 verwonderende audiowandelingen bij de voetschrapers. In vier wijken doorheen de stad kan je je laten meenemen in een auditieve zwerftocht langs verschillende voetschrapers.

Wat moet je weten

Op de kaartjes kan je telkens het startpunt van de wandelingen terugvinden. Je zal op deze plekken een stralende zon van de Zomer van Antwerpen kunnen terugvinden. Ook kan je er een QR-code scannen die je rechtstreeks meeneemt naar je favoriete platform waar je de wandelingen kan beluisteren.

De startpunten zijn:

Brederodebuurt/Markgrave
Hoek korte van Peltstraat - Oude Kerkstraat - (aan koffiebar Tisane)

Kiel
Pieter Genardstraat 23 (aan CC Alkabaz)

Schipperskwartier/universiteit
Keistraat 7 (voor de grote ingangspoort van het Stadsmagazijn)
(Aangezien de poorten van het begijnhof - de laatste stop van deze wandeling- sluiten om 17u begin je er best ten laatste om 16u aan)

St.-Andries
hoek Bogaardestraat/Aalmoezenierstraat

Copyright Virginia Mayo

Voorzie een uurtje wandel- en luisterplezier per route.

Als je het verwonderd raken wat aangenamer wil maken voor jezelf kan je een kniekussentje meenemen. Zo kan je in alle comfort de knieën op om de taferelen te bekijken. Want ja, het is écht laag bij de grond.

Ga je met meerdere mensen tegelijk wandelen. Voorzie dan een draagbare luidspreker. Dan kan je gezamenlijk luisteren. Ieder apart met een koptelefoon kan natuurlijk ook maar is misschien minder gezellig.

Sint-Andrieswijk

Brederodebuurt en Markgrave

Kiel

Eilandje tot Begijnhof

Ontdek

Meer van onze projecten